CAT | ESP | EN

venture-factory-home-1

QUÈ ÉS UNA VENTURE FACTORY?

El concepte de Venture Building també anomenat Startup Factory o fins i tot Startup Studio (fent el símil amb un estudi cinematogràfic) és un concepte relativament nou que està arrelant amb certa força a Estats Units, però també a Europa, la Índia o Sud-àfrica entre d’altres.

Amb diferents variants, aquest model d’emprenedoria parteix d’un equip molt experimentat que genera les idees inicials de possible negoci, les testa, n’elabora un Pla de Negoci, incorpora un equip d’emprenedors, en finança la fase inicial i les posa en marxa.

A Mas Vinyoles hem adoptat el nom de Venture Factory.

Cleantech i Smart Tech
Com funciona Mas Vinyoles Venture Factory
Networking, dinamització i aliances
Projectes Mas Vinyoles Venture Factory

PER QUÈ UNA VENTURE FACTORY A MAS VINYOLES?

Partim d’un important background emprenedor, tècnic, de desenvolupament de negoci, inversor i de business angel en empreses com Ecotècnia, Grup Enertika, Urbiotica, WeSmartPark, Nexiona o Impact Media i participació en instruments o xarxes de finançament com Victoria VC, GICoop o ESADE BAN.

Mas Vinyoles com a centre d’iniciatives tals com els Fòrums d’Inversió, Jornades com la “Osona Smart”, trobades d’empresaris i professionals de la comarca amb especialistes d’altres procedències, ens ha ajudat a encetar una dinàmica activa de generació d’idees de negoci.

Mas Vinyoles com a lloc físic i simbòlic és un espai que estimula la creativitat i la innovació i vehicula recursos físics, de coneixement i financers. Comptem a més amb un centre de Co-working del qual surten sovint sinergies.

Mas Vinyoles, situat en una zona rural, pot catapultar talent i recursos de les comarques de la Catalunya Central i tenim voluntat de contribuir al desenvolupament local. Però aquest territori no compta amb la massa crítica de les zones urbanes i per altra banda no volem ni podem competir amb iniciatives públiques o de grans corporacions. I personalment ens sentim més emprenedors que consultors. Per tot plegat hem descartat ser una acceleradora o una incubadora. Per tot plegat som Mas Vinyoles Venture Factory.

MAS VINYOLES HUB

08572 Sant Pere de Torelló
Telèfon: +34 688 865 687

Podeu trobar el Mas Vinyoles a partir de les següents coordenades GPS:
X= 441.509,50
Y= 4.656.191,59
Longitut 2,293129454N
Latitut 42,055603951E