CAT | ESP | EN
15/02/2015

Mas Vinyoles promou la jornada “Osona, Smart Cities & Rural. Un Repte”, amb la participació de la UVic-UCC

La jornada “Osona, Smart Cities&Rural. Un Repte”. Pretén que la comarca sigui capdavantera en aquest nou paradigma

Osona té tots els factors per ser un territori que generi ocupació estable, amb facilitats pel desenvolupament empresarial i pensat per les persones.

•S’adreça a empresaris, professionals, representants i tècnics de l’administració pública, emprenedors, personal acadèmic i estudiants universitaris.

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i el Fòrum Empresarial Mas Vinyoles, amb la col•laboració de Creacció, organitzen “Osona, Smart Cities&Rural. Un Repte”, la primera jornada que pretén traslladar la realitat “smart” a Osona. La trobada que s’adreça a diversos col•lectius com empresaris, representants i tècnics de l’administració pública, emprenedors, professionals, personal acadèmic i estudiants universitaris i, es farà el dijous 5 de març a la tarda al Mas Vinyoles Entrepreneurship Hub de Sant Pere de Torelló.

Un entorn “smart”, segons els organitzadors, ha de poder conjugar un ús eficient dels recursos, una generació de facilitats per al desenvolupament de les empreses que generi ocupació estable i en un entorn basat a les persones. Osona és una comarca on s’hi conjuguen diversos factors -necessitats a cobrir, capacitats disponibles o potencial creador- que la podrien situar capdavantera en aquest nou paradigma. L’objectiu és que aquesta trobada doni peu a futures jornades monogràfiques en diferents àmbits de l’activitat pública i privada de la comarca, per tal d’ajudar a configurar el programa “Osona, smart”

Per veure el programa clic aquí