Eventos de empresa – CA

ESDEVENIMENTS D'EMPRESA

Una ubicació privilegiada on organitzar un esdeveniment original i exclusiu.

Espais moderns i confortables, dotats de tecnologia sostenible. Tres sales polivalents totalment equipades i espais exteriors ideals per fer activitats complementàries.

CORRAL DE LES OVELLES

Sala auditori amb capacitat per a 60 persones. Equipada amb connexió per fibra òptica, mobiliari, equips àudio visuals, lavabo privat i accés directe al jardí principal de la masia. Ideal per a jornades o reunions, activitats de formació i tallers.

SALA CAP DE CASA

Sala de caràcter noble amb capacitat per a 20 persones. Un conjunt independent de 300m² format per un hall d'entrada, cuina tipus office, lavabos i un porcho exterior amb espectaculars vistes al bosc. L'espai perfecte per a realitzar sessions estratègiques amb el teu equip.

ESPAI QUADRES

Un espai amb caràcter propi i capacitat per a 40 persones. Es compon d'una sala principal de 40m², una sala més petita de 20m², cuina equipada i porcho exterior amb barbacoa. Ideal per a reunions d'equip informals, tallers i formacions.

Presentació d'espais i tarifes

ZONES D'OCI

PISCINA CLIMATITZADA

Es manté a una temperatura de 29º durant tot l'any.

ZONA PICNIC

Espai exterior de 200 m2 ideal per a la relaxació o activitats lúdiques.

CASETA A L'ARBRE

Espai de joc ideal per als més petits.

CAMP DE FUTBOL 5

Camp exterior de gespa artificial de 500 m².

BOSC

Superfície de 30 hectàrees de bosc, on conviuen la fauna i flora autòctona.

PATI SUD

Espai semi cobert de 90 m², ubicat a la planta baixa i connectat de forma directa amb l'Espai Quadres.

CATERING AMB PRODUCTES ECOLÒGICS I DE KM0

La proposta de catering és una de les peces fonamentals d'un esdeveniment, la guinda que corona el pastís. Una pausa on els assistents aprofiten per a descansar, reposar forces, establir llaços d'unió amb els altres assistents i enfortir els vincles.

Sambucus és una cooperativa local que treballa amb productes de primera qualitat. Cuina saludable, productes frescos de temporada, de proximitat i ecològics. Una proposta que s'adaptada a cada client amb el millor resultat.

EMPRESES QUE JA HAN PROVAT ELS NOSTRES ESPAIS