Eventos de empresa – CA

ESDEVENIMENTS D'EMPRESA

Una ubicació privilegiada on organitzar un esdeveniment exclusiu i sostenible.

Espais moderns i confortables, dotats de tecnologia sostenible. Tres sales polivalents totalment equipades i espais exteriors ideals per fer activitats complementàries.

CORRAL DE LES OVELLES

Sala auditori amb capacitat per a 60 persones. Equipada amb connexió per fibra òptica, mobiliari, equips àudio visuals, lavabo privat i accés directe al jardí principal de la masia. Ideal per a jornades o reunions, activitats de formació i tallers.

SALA CAP DE CASA

Sala de caràcter noble amb capacitat per a 20 persones. Un conjunt independent de 300m² format per un hall d'entrada, cuina tipus office, lavabos i un porcho exterior amb espectaculars vistes al bosc. L'espai perfecte per a realitzar sessions estratègiques amb el teu equip.

ESPAI QUADRES

Un espai amb caràcter propi i capacitat per a 40 persones. Es compon d'una sala principal de 40m², una sala més petita de 20m², cuina equipada i porcho exterior amb barbacoa. Ideal per a reunions d'equip informals, tallers i formacions.

Presentació d'espais i tarifes

PROPOSTA DE CATERING

La proposta de catering és una de les peces fonamentals d'un esdeveniment, la guinda que corona el pastís. Una pausa on els assistents aprofiten per a descansar, reposar forces, establir llaços d'unió amb els altres assistents i enfortir els vincles. Oferim una proposta variada adaptada a cada client.