Eventos de empresa – CA

ESDEVENIMENTS D'EMPRESA

Una ubicació privilegiada on organitzar una trobada única i sostenible.

Espais moderns i confortables, dotats de tecnologia sostenible. Tres sales polivalents, totalment equipades i espais exteriors adaptats on realitzar activitats complementàries.

CORRAL DE LES OVELLES

Sala auditori amb capacitat per a 40 persones. Equipada amb connexió per fibra òptica, mobiliari, equips àudio visuals, lavabo privat i accés directe al jardí principal de la masia. Ideal per a jornades o reunions, activitats de formació i tallers.

SALA CAP DE CASA

Sala de caràcter noble amb capacitat per a 20 persones. Un conjunt independent de 300m² format per un hall d'entrada, cuina tipus office, lavabos i un porcho exterior amb espectaculars vistes al bosc. L'espai perfecte per a realitzar sessions estratègiques amb el teu equip.

ESPAI QUADRES

Un espai amb caràcter propi i capacitat per 30 persones. Es compon d'una sala principal de 40m², una sala més petita de 20m², cuina equipada i porcho exterior amb barbacoa. Ideal per a reunions d'equip informals, tallers i formacions.

Presentació d'espais i tarifes

CLIENTS

TEAMBUILDING

Els espais exteriors de la masia són ideals per realitzat tot tipus d'activitats. Més de 60 hectàrees de terreny a la vostra disposició on crear un esdeveniment únic.

PROPOSTA DE CATERING

La proposta de càtering és una de les peces fonamentals de l'esdeveniment, la cirereta que corona el pastís. Oferim una proposta variada adaptada a cada client. Treballem amb productes frescos, de temporada i km0.