Coworking – CA

COWORKING

¿T'IMAGINES TELETREBALLAR DES D'UN LLOC AIXÍ?

Sala de reunions
Fibra òptica
Taula de treball
Cuina office
Zones d'oci

Espai dedicat al teletreball i l'emprenedoria

Dirigit a professionals, emprenedors, treballadors autònoms i microempreses que busquin un espai de treball en una ubicació única. No només fomenta l'intercanvi i la col·laboració entre les empreses i professionals residents, sinó també amb una xarxa d'empreses i d'entitats públiques i privades vinculades al projecte Mas Vinyoles Venture Factory, formant una extensa i potent comunitat empresarial.

INSTAL·LACIONS

HALL ENTRADA

El hall d'entrada és un espai molt ampli amb llum natural, que connecta amb totes les sales del coworking, els lavabos i l'office. S'hi accedeix a través de l'entrada de la Masoveria o per l’entrada principal del Mas.

OFFICE

Un lloc ideal per fer les pauses de cafè i menjar-hi. Espai equipat amb dues neveres, cafetera elèctrica, dos microones i tota mena de parament. Disposa d'una finestra amb molta llum natural amb vista al pati central de la masia.

GRANER DELS AMOS

El "Graner dels amos", és una sala àmplia, diàfana, equipada amb taules de treball i material d'oficina. Amb grans finestrals i molta llum natural.

SALA CAP DE CASA

Sala de reunions amb capacitat per a 40 persones. Formada per una taula central molt àmplia, cadires i prestatgeries baixes per emmagatzemar-hi material.
Equipada amb Smart TV, wifi per fibra òptica, flipchart, impressora, i material d'oficina.

PORXO SALA CAP DE CASA

Porxo exterior, ideal per fer pauses de treball o bé muntatges amb càtering.
Un espai amb unes vistes immillorables cap al bosc de Vinyoles

SALA BELLMUNT

Sala de reunions amb capacitat per a 8 persones. Equipada amb taula central, cadires, wifi per fibra òptica i flipchart

COLIVING

Una solució brillant on combinar el teletreball des del nostre coworking i allotjar-te a la Suite el Rebastral. Descobreix els nostres espais d'oci i ja mai més voldràs treballar des d'un altre lloc.

MAS VINYOLES VENTURE FACTORY

Un projecte innovador que treballa conjuntament amb emprenedors, partners tecnològics i inversors en la creació de negocis disruptius i escalables

EMPRESES QUE TREBALLEN EN EL NOSTRE COWORKING