Contacte

CONTACTE

Si tens qualsevol dubte estarem encantats d'ajudar-te

Vine i en parlem

Si vius a prop sempre pots passar a visitar-nos!

  INDICACIONS D'ACCESSIBILITAT

  Des de Barcelona:
  Prenem la C-17 en direcció a Vic-Ripoll fins a la sortida 69 (situada al carril esquerre) en direcció a Olot – Torelló Sud (C-37). En aquesta via, agafem la sortida Torelló i un cop a la rotonda, agafem la sortida de Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló, i seguim posteriorment en direcció a Sant Pere.
  En arribar a la benzinera, a l’entrada del municipi, girem a mà dreta just darrere de la benzinera, cap al polígon industrial. Girem pel tercer carrer a l’esquerra i seguim durant 2,5 km les indicacions del rètol Mas Vinyoles, que ens portarà per un camí rural asfaltat.
  Des de Girona:
  Prenem la C-25 en direcció a Vic i sortim per la 180; agafem la C-17 en direcció a Ripoll i Puigcerdà. Prenem la sortida 69 en direcció a Olot-Torelló sud (C-37) i seguim els passos indicats com si vinguéssim de Barcelona
  Des de Olot:
  Prenem la C-37 en direcció a Vic i sortim a la sortida de Torrelló. A partir d’aquí, seguim el camí indicat més amunt, a partir de la rotonda que ens porta cap a Sant Vicent i Sant Pere de Torelló.
  Des de Ripoll:
  Prenem la C-17 en direcció a Vic i sortim a la sortida 69 en direcció a Olot-Torelló sud (C-37). A continuació seguim els passos indicats com si vinguéssim de Barcelona.
  També hi ha l’opció d’arribar a Sant Pere des de la C-17 sortint abans, creuant Borgonyà, Vila-seca i Sant Vicenç de Torelló abans d’arribar a Sant Pere de Torelló.
  Rodalies Renfe R3 (estació de Torelló).
  Des d’aeroport de BCN – El Prat (1h i 18 minuts).
  Des de l’aeroport de Girona (54 minuts)