Coliving – CA

COLIVING

Benvingut a casa. Una experiència de teletreball i benestar des d'una ubicació única

Un nou format que fa possible treballar i viure de manera eficient. Troba l'inspiració, augmenta la productivitat i millora la teva qualitat de vida. La nostra localització és tecnològica i sostenible, amb instal·lacions modernes i confortables.

POSSIBILITATS D'ALLOTJAMENT

SUITE EL REBASTRAL

Una suite tipus loft de disseny, amb jacuzzi privat. PREUS ESPECIALS COLIVING - De dilluns a dijous: 100€/nit - Estades de set dies o més: 90€/nit - Estades de tres setmanes o més: 70€/nit - Estades d'un mes o més: 65€/nit El preu inclou: accés al coworking, pati privat amb barbacoa i ús de totes les zones d'oci de la masia.

HABITACIÓ URBAN

Habitació doble amb lavabo propi i accés a cuina compartida. PREUS ESPECIALS COLIVING - De dilluns a dijous: 80€/nit - Preu per persona extra:10€/nit El preu inclou: accés al coworking i ús de totes les zones d'oci de la masia.

HABITACIÓ RUSTIC

Habitació amb capacitat per a 4 persones, equipada amb lavabo propi i accés a cuina compartida. PREUS ESPECIALS COLIVING - De dilluns a dijous: 90€/nit - Preu per persona extra:10€/nit El preu inclou: accés al coworking i ús de totes les zones d'oci de la masia.

ALLOTJAMENT "CA LA MASOVERA"

Allotjament complet amb capacitat per a 7 persones. PREUS ESPECIALS COLIVING - De dilluns a dijous: 170€/nit - Estades de set dies o més: 160€/nit. - Estades d'un mes o més: 120€/nit El preu inclou: accés al coworking, pati privat amb barbacoa i ús de totes les zones d'oci de la masia.

Descarrega't el nostre dossier per a hostes

ZONA COWORKING

Un espai de 300 m² equipat amb taules de treball, sales per a reunions, cuina tipus office i connexió per fibra òptica de màxima velocitat. Disseny i comoditat orientats a l'alt rendiment professional.

Previous
Next

ZONES D'OCI

Espais on practicar la cura i benestar personal. Planifica bé el dia per a treure el màxim rendiment i dedicar-li temps de qualitat també a la teva salut.

Previous
Next