Coliving – CA

COLIVING

Benvingut a casa. Una experiència de teletreball i benestar des d'una ubicació única

Un nou format que fa possible treballar i viure de manera eficient. Troba l'inspiració, augmenta la productivitat i millora la teva qualitat de vida. La nostra localització és tecnològica i sostenible, amb instal·lacions modernes i confortables.

POSSIBILITATS D'ALLOTJAMENT

SUITE EL REBASTRAL

Una suite tipus loft de disseny, amb jacuzzi privat. PREUS ESPECIALS COLIVING Estades de més de 5 dies 10% de descompte. El preu inclou: accés al coworking, pati privat amb barbacoa i ús de totes les zones d'oci de la masia.

ALLOTJAMENT "CA LA MASOVERA"

Allotjament complet amb capacitat per a 7 persones. PREUS ESPECIALS COLIVING Estades de més de 5 dies 10% de descompte. El preu inclou: accés al coworking, pati privat amb barbacoa i ús de totes les zones d'oci de la masia.

ZONA COWORKING

Un espai de 300 m² equipat amb taules de treball, sales per a reunions, cuina tipus office i connexió per fibra òptica de màxima velocitat. Disseny i comoditat orientats a l'alt rendiment professional.

HALL ENTRADA

El hall d'entrada és un espai molt ampli amb llum natural, que connecta amb totes les sales del coworking, els lavabos i l'office. S'hi accedeix a través de l'entrada de la Masoveria o per l’entrada principal del Mas.

OFFICE

Un lloc ideal per fer les pauses de cafè i menjar-hi. Espai equipat amb dues neveres, cafetera elèctrica, dos microones i tota mena de parament. Disposa d'una finestra amb molta llum natural amb vista al pati central de la masia.

GRANER DELS AMOS

El "Graner dels amos", és una sala àmplia, diàfana, equipada amb taules de treball i material d'oficina. Amb grans finestrals i molta llum natural.

SALA CAP DE CASA

Sala de reunions amb capacitat per a 40 persones. Formada per una taula central molt àmplia, cadires i prestatgeries baixes per emmagatzemar material.
Equipada amb Smart TV, wifi per fibra òptica, flipchart, impressora, fax i material d'oficina.

PORXO SALA CAP DE CASA

Porxo exterior, ideal per fer pauses de treball o bé muntatges amb càtering.
Un espai amb unes vistes immillorables cap al bosc de Vinyoles

SALA BELLMUNT

Sala de reunions amb capacitat per a 8 persones. Equipada amb taula central, cadires, wifi per fibra òptica i flipchart

ZONES D'OCI

Espais on practicar la cura i benestar personal. Planifica bé el dia per a treure el màxim rendiment i dedicar-li temps de qualitat també a la teva salut.

Previous
Next