CAT | ESP | EN
Benvinguts al nostre blog

mas-vinyoles-tipografic

Llegiu el nostre blog

Osona, zona ‘smart’

  • Glocalinnova crea nexes entre les ofertes tecnològiques de la ciutat i el medi rural

El 1981 va cofundar l’empresa cooperativa d’energies renovables Ecotècnia, que va arribar a tenir 850 treballadors, i a facturar més de 440 milions. El 2007 es va vendre al grup Alstom. Però Llobet segueix en la línia de l’Eco H+D.

CARME ESCALES / BARCELONA
DILLUNS, 10 D’AGOST DEL 2015 EL PERIODICO DE CATALUNYA

Osona, zona 'smart'
Foto: Albert Bertran

Volien donar sentit i projecció econòmica, al segle XXI, a la rehabilitació d’una masia del segle ­XIII. Per viure a la casa, i de la casa, estimulant, al seu torn, l’activitat empresarial a la comarca i propiciant ponts de connexió i interacció entre grans i petites smart cities de Catalunya i del món, i entorns rurals com el que els acull, a Mas Vinyoles, a dos quilòmetres i mig de Sant Pere de Torelló (Osona).
Llegir més

Mas Vinyoles promou la jornada “Osona, Smart Cities & Rural. Un Repte”, amb la participació de la UVic-UCC

La jornada “Osona, Smart Cities&Rural. Un Repte”. Pretén que la comarca sigui capdavantera en aquest nou paradigma

Osona té tots els factors per ser un territori que generi ocupació estable, amb facilitats pel desenvolupament empresarial i pensat per les persones.

•S’adreça a empresaris, professionals, representants i tècnics de l’administració pública, emprenedors, personal acadèmic i estudiants universitaris.

Llegir més

Mas Vinyoles formarà part de la Junta de Rural Meeting

ruralmeeting12

Rural Meeting, portal d’establiments rurals amb oferta per a celebracions i esdeveniments, ha celebrat la seva assemblea a @masvinyoles en la qual ha renovat la seva Junta i ha decidit estendre la seva xarxa a l’Aragó.

Mas Vinyoles acompanyarà Urbiotica a la seva presentació a Nova York

2URBIOTICA1

Urbiotica ha estat escollida per ser una de les 15 empreses de tot el món que presentaran el seu producte innovador a la ciutat de Nova York, dins l’event “World to NYC global industry challenge”http://worldtonyc.com/ que està centrat en tres temes: energia, mobilitat i infraestructures intel·ligents. Ermen Llobet, soci de la companyia, acompanyarà la delegació d’Urbiotica. Una excel·lent oportunitat per establir contactes en un entorn de startups tecnològiques, administracions publiques, corporacions industrials i grups inversors. L’event es realitza del 29 de setembre a l’1 d’octubre a Brooklyn convertit actualment en un potent centre d’iniciatives de suport a l’emprenedoria.